U heeft al een Drive-in Show vanaf € 320,- Klik hier

Drive-in Show

Wednesday, February 22, 2017


Alleen een drive-in Show te saai en een zanger te eentonig?


Met deze show boekt u niet alleen een Drive-in Show maar wordt u ook nog eens muzikaal verrast door de DJ, die niet alleen swingende muziek draait, maar ook nog kan zingen!

De Drive-in Show bestaat uit zanger / DJ Ronnie de Wit, die zich als allround dj en entertainer u en uw gasten tijdens de show meeneemt in o.a. de tijd van de golden oldies, de rock & roll, de soul, de 70's en 80's, in Zuid Amerika en uiteraard op eigen bodem met Hollandse hits.

Tussen alle live gezongen nummers door fungeert hij als allround DJ.
Uiteraard heeft hij een zeer uitgebreide muziekcollectie in allerlei muziekstijlen.

Ronnie de Wit boekt u onder andere voor uw: Carnaval, Bruiloften, Verjaardagen, Sweet Sixteen / Eighteen party's etc.....
Schoolfeesten, Campings, Bedrijfsfeesten, Kermissen, Pleinfeesten, Braderieën, Karaoke-Shows Of, op zomaar een knalfeest !!!

Uiteraard kan ook voor een speciaal thema worden gekozen zoals, Après-ski, Hollandparty of 70 & 80. Ook is het mogelijk om samen met Ronnie een karaokeavond te organiseren. Maar in principe is (bijna) alles mogelijk !!!

Wij zorgen zelf voor alle apparatuur, u hoeft alleen maar te genieten!
Standaard wordt deze Drive-in Show geleverd met een professionele HK geluidsset, een professionele ahazer (wel het lichteffect maar niet de nadelen van een rookmachine) en 6 meter truss-constructie met daarin een uitgebreide lichtshow met o.a. 4 scans (bewegend licht) en 12x Led spots voorzien van de nieuwste technologie. En een geweldig DJ meubel wat speciaal ontworpen is voor deze show. Indien nodig / gewenst kan deze set worden uitgebreid naar uw wensen.

De ideale mix van Live-Entertainment en een Drive-in Show...

Copyright  2012-2018 © Ronnie de Wit