U heeft al een Drive-in Show vanaf € 320,- Klik hier

Karaokeshow

Wednesday, February 22, 2017

Dans, swing & zing met ons mee

Pak die microfoon en zing de sterren van de hemel

!!! Want het is tijd voor karaoke !!!

Dit voor iedereen bekende concept is een gegarandeerde gangmaker! Het idee is simpel: je kiest een nummer, de DJ draait de plaat en op grote schermen verschijnt de songtekst.  Zing mee uit volle borst terwijl uw vrienden, familieleden of collega’s zich uitleven op de dansvloer.

Ontdek nieuw talent in de kroeg, op het kantoor of in jouw vriendenkring.
U zult er versteld van staan hoeveel zangtalent er heerst bij de mensen die u goed kent.

Elke karaoke show wordt altijd gecombineerd met onze Drive-in Show.
Bij deze Drive-in Show verzorgt Ronnie de hele middag of avond de muziek en de presentatie van de karaoke.
Hij brengt de mensen lekker in de feeststemming door het draaien van de juiste muziek.
En om u alvast in de stemming te brengen zal hij zelf alvast een paar nummers zingen.

Geen lange stiltes maar een sfeervolle zingende & swingende avond. Doe jij al mee? In de zaal liggen op diverse plekken complete
karaoke-lijsten, met alle karaoke hits die, deze avond beschikbaar zijn. De 'artiest' kan zich snel inschrijven op de briefjes die op tafel liggen of bij onze discobar.

Als iedereen eenmaal een beetje los is, is het vervolgens tijd geworden voor een stukje interactiviteit waarbij de mensen aan de beurt zijn om hun talent te ontplooien! Of je nou wel of niet kunt zingen, het gaat om de gezelligheid. Natuurlijk kan je solo optreden maar ook een duet is mogelijk dankzij de uitgebreide karaoke collectie.

Even geen inspiratie of toch niet zo’n groot talent? Geen probleem! Ronnie draait vrolijk plaatjes tussendoor terwijl u gezellig aan het dansen bent of even bijkletst. Niets moet en alles mag tijdens deze feestavond! De karaoke-collectie is zeer divers, van Hollandse meezingers tot de modernste hits, de keus is aan u.

De ideale mix van Live-Entertainment een Drive-in Show en karaoke ..Als jij bij me komt

En gegarandeerd als hij deze nummers zingt dan knalt het dak eraf !!! Om naar Ronnie te luisteren klikt u rechtsonder op de liedjes.
Als Ronnie in het woordenboek zou voorkomen zou er staan: Ronnie de Wit; Een ras echte muzikant, zanger en entertainer die zowel oud als jong op de dansvloer laat bewegen.


Copyright  2012-2018 © Ronnie de Wit